n w    w w w w
baner
large small default
Műköröm tanfolyamManapság már kevesebbet lehet hallani az oktatás színvonaláról. A képzőintézmények sok mindent tesznek leendő tanulóik megszerzéséért, egyre nagyobb ígéretekkel. Ennek hátterében nem egyszer olyan műköröm tanfolyam áll, ami szinte semmi gyakorlati értékkel nem bír az elhelyezkedni vágyó, vagy egyáltalán csak hobbi szinten körmözni vágyó érdeklődőknek. A lenti linkeken valóban a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő képzéseket találsz. Magyarországon szinte egyedülálló módon, a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, nemzetközi standardokra építve. A képzőintézmény az Elite Cosmetix Kft. a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált (Nytsz: 01-0427-06). Az iskola QES minősített képzőközpont, jogosult a diplomákon (oklevél) a QES Certified Expert megjelölést használni. A hallgatók sikeres vizsga esetén magyar, és igény esetén angol nyelvű tanúsítványt kapnak.

Az oktatók a felnőttoktatásban nagy tapasztalattal rendelkező Olimpiai-, Európa- és Magyar Bajnokok, szakmájuk elismert képviselői.

A lenti képzések tanulói rendszeresen elnyerik az országos tanulói versenyek első díjait, valamennyi helyezésének többségét.

Műkörmös tanfolyamok - OKJ tanfolyami beharangozó

Műkörömépítő tanfolyamok - Videó ízelítő tanfolyamainkból

Ízelítő tanfolyamainkból:

Színes porcelán díszítő tanfolyam
Késes pedikűr továbbképző tanfolyam
Új műköröm díszítő technikák, alkalmi körmök
Körmös Diploma
GigAquarell - Giga zselével és Giga porral
3D színes zselés díszítő képzés